Få en trevligare höst

Hösten är en period som många burkar uppleva känns väldigt lång och grå. Men det finns faktiskt en mängd små saker som du enkelt kan göra för att få denna mörka period att kännas lite trevligare.

Boka in saker att se fram emot
Det kan handla om lite vad som helst egentligen, men huvudsaken är att det är saker som du kan gå och längta efter, men som inte ligger allt för långt fram i tiden. Till exempel kan det vara en fika med en vän, en liten resa eller en välbehövlig sovmorgon.

Unna dig nya höstkläder
Till hösten laddas de flesta butikerna upp med mängder av snygga plagg och det kan vara kul att unna sig någonting nytt. Känner du att pengarna inte räcker till kan du kanske se till att rensa ut din egen garderob och göra ett byte med en vän. Roligast blir det om det är någonting som du kan bära varje dag, såsom ett par fina vantar eller en ny väska.

Ladda upp med en bra bok
Lagom till hösten så släpps det otroligt mycket bra böcker och när man kommer hem efter en kylig promenad från jobbet finns det inte mycket som slår att krypa ner under en filt i soffan och läsa. Varför inte prova en helt ny genre av böcker eller kanske en självbiografi av någon av dina idoler.

Börja prenumerera på en tidning
En annan typ av läsning är tidningar och att få dessa hem i brevlådan med jämna mellanrum är ett rent lyx. Unna dig en prenumeration som sträcker sig över hösten och vintern så vet du att du kan bli glatt överraskad med någonting nytt att läsa varje månad.

Unna dig egentid
Utöver att planera in saker att göra med andra är hösten en bra tid att ge tid för dig själv. Ta en dag i veckan där du bara är hemma, har på din favoritmusik och njuter av det du tycker bäst om. Det kan vara en bra serie, ett långt bad eller att lacka naglarna i en ny färg.

No comments yet.

Leave a Reply