Aktivitetsarmbandet

Varje år så väljs en speciell produkt ut till att bli Årets Julklapp. Denna produkt ska på olika sätt stå för den tid som vi lever i, samt vara en produkt som fått stor popularitet under det gångna året. idag presenterades årets utvalda produkt och det blev aktivitetsarmbandet. Redan förra året var denna pryl het på tapeten för att ta hem utmärkelsen, men i och med tillväxten från i fjol så var den idag en självklar vinnare. En del av motiveringen var den stora träningstrend som finns, samt att vi på olika sätt vill dela med oss av information om vår vardag till andra, vilket man kan göra med denna pryl.

För den som inte vet vad ett aktivitetsarmband används till så kan man kort säga att den är en kombinerad stegmätare och pulsmätare som förutom detta mäter av ett flertal andra saker i din vardag. Efter en periods användande kan du utifrån den insamlade datan se ett mönster i din vardag som kan ge en indikation på om du till exempel rör på dig tillräckligt eller om du kanske skulle behöva öka på motionen under dagen.

I fjol blev det råsaftscentrifugen som blev Årets julklapp och precis som i år hör den ihop med det hälsosamma tänket. Året dessförinnan var det hörlurarna som blev den utvalda presenten.

No comments yet.

Leave a Reply